Hoe gebruik je een huidverzorgingsproduct bij rosacea’s

Rosacea creme

Als een toonaangevend e-liquid merk in de wereld, wilt u elke indruk maken die u kunt. Dat is de reden waarom wanneer u bij ons koopt, u een echt product krijgt. Er is zeker geen compromis over de ingrediënten. We hebben gefilterd alle producten die lijken alsof ze zou kunnen hebben sommige Shams zoals alcohol, of andere vormen van giftige stoffen. Wij zorgen ervoor dat elke crème of vloeistof die u koopt is 100% zuiver en goed voor je.

Onze aanpak bij Reverta voor uw huid

Wij bij Reverta hebben alles gedaan wat menselijkerwijs mogelijk is om uw huid te voelen en kijken het beste het kan. We zijn trots op het aanbieden van een 100% geld terug garantie, maar we willen er ook voor zorgen dat u, onze klant, genieten van de ervaring. We willen niets op uw gezicht smeren dat niet goed voor u is. Dus, alsjeblieft, als u op zoek bent naar een huidverzorgingsproduct voor de gevoelige huid, kijk dan niet verder. Reverta begrijpt uw behoeften en we hebben een product dat u zal helpen om de duidelijke en smet vrije huid die je altijd hebt gewild te krijgen.

Wat onze Rosacea crème, of wat meer bekend staat als een “face pack”, betreft, het is volledig natuurlijk en vol van alle noodzakelijke voedingsstoffen en vitaminen die uw huid nodig heeft. Het is gebaseerd op havermout, dat in verschillende culturen een eeuwenoud reinigend gezichtspakket is en al vele eeuwen wordt gebruikt als een natuurlijke reiniger voor de huid.

Het is verkrijgbaar in verschillende natuurlijke geuren, waaronder oranjebloesem, basilicum, kokosnoot en muskus. Het ruikt heerlijk en brandt of irriteert uw huid niet. Het is licht en handig in gebruik. Het is een zeer rijke crème/vloeistof en kan het beste ‘s nachts worden gebruikt. In de eerste 2 weken van gebruik, moet u slechts 1-2 ounce van de gezicht pack die een zeer groot verschil in uw huid zal produceren. Uw huid zal merkbaar helderder en stralender zijn. Als je het slechts een of twee keer per dag gebruikt, zoals de meeste Rosacea patiënten, moet je slechts een zeer kleine hoeveelheid gebruiken die de juiste hoeveelheid is om resultaten te produceren.

Hoe gebruikt u het?

Met behulp van de meegeleverde applicator, dat is een kleine buis die slechts een halve centimeter lang, moet u het gezichtsmasker op uw gezicht, voorhoofd, wangen en kin gebied. Zorg ervoor dat het reinigingsmiddel dat u gebruikt een mild en niet-synthetisch type is. Zorg er ook voor dat het de juiste pH-waarde heeft voor uw huid. Gebruik een warme molton om het gezichtsmasker aan te brengen. Dit wordt ook aanbevolen voor Rosacea-patiënten met een gevoelige huid. Laat het gezichtsmasker op uw gezicht voor een onzekere hoeveelheid tijd die ongeveer 20-30 minuten moet zijn. Het is het beste om uw gezicht af te spoelen met lauw tot licht koud water om er zeker van te zijn dat u geen reactie krijgt. In sommige gevallen kan het nodig zijn om met gewoon water af te spoelen, omdat het masker eraf kan worden gewassen. Dit kan leiden tot een prikkend gevoel of roodheid. U kunt het gezichtsmasker altijd voor de zekerheid deppen.